''Biz iki konspeti bir araya getirmeye çalışıyoruz” dedi. Kızıltaş, yeni başladıkları TeknoJumpp programı hakkında bilgi verdi. Temel amaçlarının hem Türkiye'deki bilişim firmalarının yabancı yatırımcılarla yurtdışına açılmasını sağlamak hem de yerli yatırımcılara vizyon kazandırmak olduğunu ifade eden Kızıltaş, başarı için öncelikle üniversite-sanayi işbirliği, firmalar arası işbirliğinin artması ve bunların südürülebilir olması gibi şartlar gerektiğini söyledi.
Özellikle bilişim firmalarının "Ben her işi yaparım" dediği için hem yüzeysel kaldığını hem de diğer firmalarla işbirliği yapmadığını vurgulayan Kızıltaş, uluslararası başarı için şirketin derinleşmesi ve alanında uzmanlaşmasının çok önemli olduğunu söyledi. Kızıltaş, özgün ürünlerin ortaya çıkması gerektiğini, ABD'nin özellikle bilişim alanında başarılı olmasının altında da hem derinleşme hem de ticari bakış açısı olduğunu kaydetti.
Kızıltaş, derinleşmeyi elde etmenin en iyi ve hızlı yolunun üniversitelerle işbirliği olduğunu bildirdi. Üniversitelerin hem insan kaynağı hem de o alanda yıllardır devam eden Ar-Ge çalışmalarına sahip olduğuna dikkati çeken Kızıltaş, şirketlerin teknolojik olacağım diye sadece derinliğine çalışmaması gerektiğini vurguladı. Böyle yapan firmaların başarılı olamadığını ve Türkiye'den uluslararası firmaların çıkmadığını anlatan Kızıltaş, ticari bakış açısı ve vizyon eksikliğinin başarısızlıkta etkili olduğunu söyledi.