banner250

EN "BALLI" BELGEYİ KAPTI

Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’na uygun üretim yapan Balparmak, yapılan denetimleri başarıyla geçerek Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.

EN "BALLI" BELGEYİ KAPTI

Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’na uygun üretim yapan Balparmak, yapılan denetimleri başarıyla geçerek Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 10:23
EN "BALLI" BELGEYİ KAPTI

40 yıldır doğal, sağlıklı ve analiz edilmiş bal ve diğer arı ürünlerini sofralara taşıyan Balparmak, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazandı. Yapılan denetimlerin ardından verilen bu belgeyle Balparmak, TSE’nin yayınladığı Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’na uygun olarak üretim yaptığını ve paketlemeden dağıtıma tüm aşamalarda gıda güvenliği ve hijyeni en üst düzeyde tuttuğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Uluslararası geçerliliğe sahip Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi, üretim tesisinden giriş çıkışlara, yemekhanelerden soyunma odalarına tüm alanlarda enfeksiyon önleme ve kontrol eylem planları dahilindeki önlemlere uyulup uyulmadığı, temizlik ve dezenfeksiyon planları hazırlanıp hazırlanmadığı gibi birçok konunun incelenmesi sonucunda veriliyor.

   

SIKI DENETİM NETİCESİNDE

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Altıparmak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak, “Pandemi sürecinin başından itibaren çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle yürütüyor, hem tüketicilerin hem de çalışma arkadaşlarımız ve onların ailelerinin sağlığı ve güvenliği için tüm tedbirleri alıyoruz. Bu çerçevede aldığımız uluslararası geçerliliğe sahip Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi de yaptığımız bu çalışmaların bir sonucu niteliğini taşıyor. Bu belge TSE tarafından yapılan çok ciddi denetimlerle üretim tesisinden giriş çıkışlara, yemekhanelerden soyunma odalarına tüm alanlarda enfeksiyon önleme ve kontrol eylem planları dahilindeki önlemlere uyulup uyulmadığı, temizlik ve dezenfeksiyon planları hazırlanıp hazırlanmadığı gibi birçok konunun incelenmesi sonucunda veriliyor. Biz de bu belgeyi almış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.